AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi tuttuğunu görmek

Kahve falında kedi tuttuğunu görmek

Kahve falında kedi tuttuğunu görmek maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, düşünceli ve dalgın olacağına, bahtının güzelleşeceğine, arzularına kavuşacağına, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kedi tuttuğunu gördüyseniz:

  • Ciddi diyaloglar önemli sonuçlar verebilir.

Kahve falında kedinin fare tuttuğunu görmek keyfin kaçacağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında kedi tuttuğunu görmek geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin erkeğin elini tuttuğunu görmek başarılarını arttıracağına, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında sayısal loto tutturmak aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin elinden tuttuğunu görmek büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında para tutturmak yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında balık tutanları görmek sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına delalettir.

Kahve falında yıldız kaydığını ve dilek tuttuğunu görmek sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, her şeyin iyiye doğru gideceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir