AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişine dolgu yapıldığını görmek

Kahve falında dişine dolgu yapıldığını görmek

Kahve falında dişine dolgu yapıldığını görmek gelirinin çoğalacağına, aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine, arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dişine dolgu yapıldığını gördüyseniz:

  • Planlarınızı akıllı şekilde ortaya koymanız bazı kişilerle iş birliği için olanak sağlayabilir.

Kahve falında dişine dolgu yapıldığını görmek uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına delalettir.

Kahve falında dişe dolgu yapıldığını görmek sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, atılan adımların boşa gideceğine rivayet eder.

Kahve falında dişin dolgusunun düştüğünü görmek kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına tabir olunur.

Kahve falında dişinin dolgusunun düştüğünü görmek karşısına çıkacak sorunları, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına işaret eder.

Kahve falında dişinin dolgusu düşmek içine düşen fesada yeniliceğine, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine delalettir.

Kahve falında dişi dolgu yaptırmak rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına işarettir.

Kahve falında dişini dolgu yaptırmak geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına yorulur.

Kahve falında dişin dolgusu düşmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir