AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedinin çiş yapmasını görmek

Kahve falında kedinin çiş yapmasını görmek

Kahve falında kedinin çiş yapmasını görmek işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına, yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına, kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, işlerinin çok iyi olacağına tabir olunur.

Kahve falında kedinin çiş yapmasını gördüyseniz:

  • Fırsatlar mevcutken değerlendirmenizde fayda var.

Kahve falında kedinin çiş yaptığını görmek başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kedinin çiş yapmasını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına işarettir.

Kahve falında çiş yapan kedi görmek iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kedi çişi temizlemek sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çiş yapan bebek görmek hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yere çiş yapmak kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına inanılır.

Kahve falında tuvalet çiş görmek rızık ve kazanç elde edeceğine, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında çiş ve kaka görmek huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına, sevindirici haberler alınacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir