AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiş yapan kedi görmek

Kahve falında çiş yapan kedi görmek

Kahve falında çiş yapan kedi görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, moralinin her zaman yerinde olacağına, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Kahve falında çiş yapan kedi gördüyseniz:

  • Soru sormamanız durumunda duygusal anlamda sizi yanlış yönlendiren kişiler olabilir.

Kahve falında kedinin çiş yapmasını görmek uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kedi çişi temizlemek maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çiş yapan kedi görmek yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kedinin çiş yaptığını görmek uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına, kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çiş temizlediğini görmek hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına inanılır.

Kahve falında yerde çiş görmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hayvan çişi görmek işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine, aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında oturarak çiş yapmak hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına, yeni bir yol tutulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir