AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara kedi ısırdığını görmek

Kahve falında kara kedi ısırdığını görmek

Kahve falında kara kedi ısırdığını görmek herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize, birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kara kedi ısırdığını gördüyseniz:

  • maddi gelirinizin üstünde bazı borçlara girmiş olabilirsiniz.

Kahve falında kara kedi ısırdığını görmek işinde çok büyük adımlar atacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına delalet eder.

Kahve falında kara yılan ısırdığını görmek dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına tabir olunur.

Kahve falında kara köpeğin ısırdığını görmek kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına, zorlanacağına rivayet eder.

Kahve falında kara yılanın ısırdığını görmek güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kara böceğin ısırdığını görmek üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, prestij sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında sarı kedinin ısırdığını görmek kötü yönde hareket edeceğine, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kedinin parmak ısırdığını görmek büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında kediyi ısırmak evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir