AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi ayağı görmek

Kahve falında kedi ayağı görmek

Kahve falında kedi ayağı görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine, dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine işaret eder.

Kahve falında kedi ayağı gördüyseniz:

  • Geçmişi hatırlamanız aynı hataları tekrarlamamanızı sağlayabilir.

Kahve falında ayağı kırık kedi görmek kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına yorulur.

Kahve falında kedi ayak izi görmek sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında iki ayaklı kedi görmek başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, gözyaşı döküleceğine delalettir.

Kahve falında ayağını kedi ısırmak hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına, konforunun ve lüksünün yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında kedi ayağı görmek onları tebrik edeceğine, ekmeğinin bereketleneceğine yorulur.

Kahve falında ayaksız kedi görmek parasının ve canın güvende olacağına, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında ayakla kedi ezmek muradına eremeyeceğine, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına yorulur.

Kahve falında kedinin ayağını ısırdığını görmek zenginliğini kaybedeceğine, herkesin yardımına koşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir