AnaSayfa / Genel / Kahve falında yoluk tavuk görmek

Kahve falında yoluk tavuk görmek

Kahve falında yoluk tavuk görmek hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına, sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, kazançlı işlere girileceğine, bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yoluk tavuk gördüyseniz:

  • İnsanlar bazı konulara yaklaşımınızı ya da yapacağınız sunumları görmek için sabırsızlanıyor olabilirler.

Kahve falında yoluk tavuk görmek kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, dualarına karşılık alacağına yorulur.

Kahve falında su içen tavuk görmek herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında beyaz tavuk yumurta görmek uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına tabir olunur.

Kahve falında tavuk döner yemek uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine alamet eder.

Kahve falında kızarmış tavuk almak ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine ve çok daha huzurlu ve mutlu bir kişi olacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına inanılır.

Kahve falında tavuk başı görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına, işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına delalettir.

Kahve falında beyaz tavuk eti yemek iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine inanılır.

Kahve falında tavuk kanat görmek birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, huzurlu bir insan olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir