AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuğun yumurtlaması görmek

Kahve falında tavuğun yumurtlaması görmek

Kahve falında tavuğun yumurtlaması görmek ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, gözyaşına boğulacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan fal sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, fal sahibinin işlerinin açılacağına delalettir.

Kahve falında tavuğun yumurtlaması gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı veya iş hayatınızı ilgilendiren konularda uzun vadeli ilişki, iş birliği ya da işlere veya uzun zamandır çözüm bekleyenlere odaklanmalısınız.

Kahve falında tavuk eti yemek görmek işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tavuk istemek bir sebeple kendi içine kapanacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına delalet eder.

Kahve falında ahırda tavuk görmek kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tavuğa yem vermek dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine, hayırlı ve güzel haberler alacağına delalet eder.

Kahve falında donmuş tavuk görmek asosyal bir insan haline geleceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına inanılır.

Kahve falında tavuk döner yemek hayatın tadını çıkarmaya bakacağına, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına alamet eder.

Kahve falında kendini tavuk olarak görmek sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine alamet eder.

Kahve falında pişmiş tavuk yediğini görmek aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir