AnaSayfa / Genel / Kahve falında karga öldüğünü görmek

Kahve falında karga öldüğünü görmek

Kahve falında karga öldüğünü görmek buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, hayırlı başlangıçlar yapacağına, umutlarının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karga öldüğünü gördüyseniz:

  • Aşırı tepkiler sizi zor durumda bırakabilir.

Kahve falında kargaların öldüğünü görmek üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına, başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine işarettir.

Kahve falında kargayı öldürmek hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına delalet eder.

Kahve falında siyah karga öldürmek etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karga öldürmek bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına delalettir.

Kahve falında karga öldürdüğünü görmek tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karga öldüğünü görmek aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine delalettir.

Kahve falında karga yavrusu öldürmek atılım yapacağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karganın öldüğünü görmek çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir