AnaSayfa / Genel / Kahve falında karga ve kedi görmek

Kahve falında karga ve kedi görmek

Kahve falında karga ve kedi görmek kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına işarettir.

Kahve falında karga ve kedi gördüyseniz:

  • Yanlış anlaşılmamaya çalışmalısınız.

Kahve falında kedi karga görmek haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karga ve kedi görmek kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kedi ve karga görmek arif kimselerden sayılacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında başında karga görmek yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına işaret eder.

Kahve falında güvercin ve karga görmek şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına işarettir.

Kahve falında kargaya yemek vermek aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karga yavrusu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında toplu karga görmek çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına, maddi açıdan rahat edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir