AnaSayfa / Genel / Kahve falında dev kaplumbağa görmek

Kahve falında dev kaplumbağa görmek

Kahve falında dev kaplumbağa görmek rızkının ve kazancının bol olacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, kötü günler yaşayacağına, yaşama sevincine kavuşacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında dev kaplumbağa gördüyseniz:

  • Gerilimlerden uzak durmalısınız.

Kahve falında dev kaplumbağa görmek yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına yorulur.

Kahve falında dev çekirge görmek dünya malının çoğalacağına, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dev dalgaların altında kalmak fal sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize işarettir.

Kahve falında dev adam görmek mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına, başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dev yılan görmek kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, bolluk içinde yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dev dalgaları izlemek yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine, daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında dev yumurta görmek el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin çok iyi olacağına işarettir.

Kahve falında dev fil görmek yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir