AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplumbağanın görmek

Kahve falında kaplumbağanın görmek

Kahve falında kaplumbağanın görmek bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına, bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına, çok hayırlı günler görüleceğine, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine, artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağanın gördüyseniz:

  • Anlamadığınız konularda araştırmacı olmalı veya sizden ne beklendiğini anlayabilmek için sorular sormalısınız.

Kahve falında bir sürü kaplumbağa görmek yeni bir araba satın alınacağına, ortak işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında yaşlı kaplumbağa görmek onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, onun iyi olduğunu öğreneceğine tabir olunur.

Kahve falında kaplumbağanın ısırdığını görmek zor ve kötü günlerden geçeceğine, hayal edilen eve kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında akvaryumda kaplumbağa görmek sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına, tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına yorulur.

Kahve falında kaplumbağa kusmak dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına delalet eder.

Kahve falında başında kaplumbağa görmek daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaplumbağa kabuğunu görmek güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kaplumbağayı doğururken görmek deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir