AnaSayfa / Genel / Kahve falında karetta kaplumbağa görmek

Kahve falında karetta kaplumbağa görmek

Kahve falında karetta kaplumbağa görmek herkesi kendi gibi zannedeceğine, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına yorulur.

Kahve falında karetta kaplumbağa gördüyseniz:

  • İlk işiniz ise aile içindeki veya çok yakınındaki yaşlı kimselerle aranızı düzeltmek olsun.

Kahve falında karetta kaplumbağa görmek sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kare masa görmek kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına yorulur.

Kahve falında kareli elbise görmek ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında kareli pantolon giymek hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kareli gömlek giymek çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, zahmetinin çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında kareli pantolon görmek iftiraya uğrayacağına, işinin başına geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi kareli gömlek giymek yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine delalet eder.

Kahve falında kareli kumaş görmek daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir