AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslana sahip olmak

Kahve falında aslana sahip olmak

Kahve falında aslana sahip olmak başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, şansının yaver gideceğine, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan fal sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine, yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, ekmeğinin çoğalacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine yorulur.

Kahve falında aslana sahip olmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda serzenişte bulunmak, onay vermemek veya tenkit etmek doğru olmayabilir.

Kahve falında aslana sahip olmak yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına yorulur.

Kahve falında aslan sahibi olmak düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek bebeğe sahip olduğunu görmek işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına alamet eder.

Kahve falında kaplan sahibi olmak hüsrana uğrayacağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında güzel eve sahip olmak maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına yorulur.

Kahve falında birinin bebek sahibi olduğunu görmek beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, çok hayırlı ve güzel haberler alacağına inanılır.

Kahve falında erkek çocuğunu sahiplenmek kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kamyon sahibi olmak sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, böylece daha büyük adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir