AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslan kacmak

Kahve falında aslan kacmak

Kahve falında aslan kacmak hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, pek çok kişinin size imrenerek bakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aslan kacmak gördüyseniz:

  • Size güvenerek hareket eden kişiler olabilir.

Kahve falında aslanın kaçtığını görmek mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına yorulur.

Kahve falında aslandan kaçıp kurtulmak hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aslandan kaçtığını görmek rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına delalet eder.

Kahve falında aslan kacmak cesaret ve özgüven sahibi olacağına, sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında aslanlar tarafından kovalanmak işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, rütbesinin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kafesde aslan görmek büyük paralar kazanacağına, büyük atılımlarda bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında aslana ateş etmek problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok büyük aslan görmek çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir