AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğin tekmelediğini görmek

Kahve falında bebeğin tekmelediğini görmek

Kahve falında bebeğin tekmelediğini görmek yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, duygusal olarak çok kötü olabileceğine, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebeğin tekmelediğini gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlardan uzak durmanız gerekiyor.

Kahve falında bebeğin tekmelediğini görmek anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kedi tekmelemek sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kedi tekmelediğini görmek bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapıyı tekmelemek yoksulluktan sonra zengin olmaya, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına işaret eder.

Kahve falında yılan tekmelemek hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında köpeği tekmelemek baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına, hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında tekmelediğini görmek sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına tabir olunur.

Kahve falında fare tekmelemek çok başarılı işlere adım atacağına, harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir