AnaSayfa / Genel / Kahve falında tır kazası görmek

Kahve falında tır kazası görmek

Kahve falında tır kazası görmek kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, her zaman çok mutlu olacağına, çok büyük miktarda para kazanacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, verimin her geçen gün artacağına delalet eder.

Kahve falında tır kazası gördüyseniz:

  • Duygusal bağlar kurabilir veya duygusal bağlarınızı güçlendirebilirsiniz.

Kahve falında tır kazası görmek kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tır kazası yapmak kazancının günden güne çok artacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında tır çarptığını görmek yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında tır dorsesi görmek iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında tırmanırken düşmek fal sahibinin yalnızlaşacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çok uzun tır görmek başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yükseğe tırmanmaya çalışmak kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında dağa tırmanırken düşmek birden fazla ortakla iş kurulacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir