AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş kedi leşi görmek

Kahve falında ölmüş kedi leşi görmek

Kahve falında ölmüş kedi leşi görmek çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, iyi geçiminin biteceğine, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına, kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, adımların çok iyi bir yol açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş kedi leşi gördüyseniz:

  • Değişiklik yapılması veya düzeltilmesi gereken yerler üzerinde çalışmalar yapılabilir.

Kahve falında kedi köpek leşi görmek arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş kedi leşi görmek uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, zor günlerin biteceğine delalettir.

Kahve falında kedi leşi görmek hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında at leşi görmek dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında köpek leşi görmek kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, güvensizliğini yeneceğine işarettir.

Kahve falında keçi leşi görmek kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına inanılır.

Kahve falında tavşan leşi görmek zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında karga leşi görmek içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir