AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyruksuz kedi görmek

Kahve falında kuyruksuz kedi görmek

Kahve falında kuyruksuz kedi görmek seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına, toplumdaki prestijinin de sarsılacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına, korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına, birçok dedikoduya maruz kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuyruksuz kedi gördüyseniz:

  • Ani hareketlere bağlı sakarlıklara dikkat etmeli, ani tepkiler vermemelisiniz.

Kahve falında kedinin kuyruğunu kesmek yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine delalettir.

Kahve falında kedi kuyruğuna basmak türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kedi kuyruğu yemek onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına yorulur.

Kahve falında kuyruğu kopmuş kedi görmek ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzun kuyruklu kedi görmek kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına yorulur.

Kahve falında kedinin kuyruğuna basmak aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kedi kuyruğunun koptuğunu görmek ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına delalet eder.

Kahve falında kedinin kuyruğunun koptuğunu görmek geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir