AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedinin kovaladığını görmek

Kahve falında kedinin kovaladığını görmek

Kahve falında kedinin kovaladığını görmek uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, işlerinin duracağına, başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kedinin kovaladığını gördüyseniz:

  • Tesadüfi olaylar belli konulardaki yöntemleriniz, ilişkileriniz, uzun vadeli planlarınız veya fikirleriniz üzerinde yaratıcı etkiler oluşturabilir.

Kahve falında kedinin kovaladığını görmek özel hayatının da yolunda gideceğine, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine delalettir.

Kahve falında eve giren kediyi kovalamak yaptığı hatalardan ders alacağına, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında köpeğin kediyi kovaladığını görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hamile kedi kovalamak makamının artacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında kara kedinin kovaladığını görmek uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, bekarlar için güzel bir evliliğe delalet eder.

Kahve falında evden kedi kovalamak daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine alamet eder.

Kahve falında evde kedi kovaladığını görmek hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına alamet eder.

Kahve falında evde kedi kovalamak geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir