AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah kediyi kovalamak

Kahve falında siyah kediyi kovalamak

Kahve falında siyah kediyi kovalamak aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, işlerine verimin hâkim olacağına, aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine işarettir.

Kahve falında siyah kediyi kovalamak gördüyseniz:

  • Vereceğiniz sözler yapılan veya yapılacak olan anlaşmaları ya da bağlılık yeminlerini güçlendirebilir.

Kahve falında siyah kediyi kovalamak sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah kedi kovalamak beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, bir sebeple yataklara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kedinin sizi kovaladığını görmek ne yapacağını şaşıracağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına inanılır.

Kahve falında kedinin fareyi kovaladığını görmek ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, muradınıza ereceğinize tabir olunur.

Kahve falında yavru kedi kovalamak hedeflerin gerçekleştirileceğine, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evde kedi kovaladığını görmek keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, sorunların kısa sürede sone erdirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kara kediyi kovalamak hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kedinin kovaladığını görmek her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir