AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi köpek pisliği görmek

Kahve falında kedi köpek pisliği görmek

Kahve falında kedi köpek pisliği görmek ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, edilen duaların tutacağına, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına, kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında kedi köpek pisliği gördüyseniz:

  • Uzun mesafeli yolculuklar sizi rahatsız edebilir, uzaktaki bir tanıdığın sorunlarıyla ilgilenmeniz gerekebilir.

Kahve falında kedi köpek pisliği görmek mutlu ve sağlıklı olacağına, sorunların yakında son bulacağına delalettir.

Kahve falında kedi pisliğine basmak eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine, büyük bir rahatlama yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi pisliği temizlemek malvarlığının artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine yorulur.

Kahve falında kedi ve kedi pisliği görmek işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına delalettir.

Kahve falında kedi ve pisliğini görmek yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kedi pisliği yemek kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna yorulmaktadır.

Kahve falında kedi pisliği görmek bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpek ve köpek pisliği görmek deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir