AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi ve kedi pisliği görmek

Kahve falında kedi ve kedi pisliği görmek

Kahve falında kedi ve kedi pisliği görmek çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına, hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, ailesini de mutlu edeceğine, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine alamet eder.

Kahve falında kedi ve kedi pisliği gördüyseniz:

  • Başkalarıyla birlikte yaptığınız işler yarım kalabilir.

Kahve falında kedi köpek pisliği görmek eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına inanılır.

Kahve falında kedi pisliği görmek iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bereketin ve verimin olacağına inanılır.

Kahve falında kedi pisliği yemek üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kedi ve kedi pisliği görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında kedi pisliğine basmak kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, büyük kazançlar getireceğine delalettir.

Kahve falında kedi pisliği temizlemek uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına tabir olunur.

Kahve falında kedi ve pisliğini görmek eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi pisliğini yapmak insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir