AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi pisliği temizlemek

Kahve falında kedi pisliği temizlemek

Kahve falında kedi pisliği temizlemek atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, parasız kalmaya, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine, onu hayallerine kavuşturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kedi pisliği temizlemek gördüyseniz:

  • Beli bir durumdaki terslikler veya yanlışlıklar sizi rahatsız edebilir.

Kahve falında kedi pisliği temizlemek içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, kederden ve stresten kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında tırnak pisliğini temizlemek borçluysa borcunu ödeyeceğine, tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına delalet eder.

Kahve falında güvercin pisliği temizlemek daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında insan pisliğini temizlediğini görmek işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, hak yolundan ayrılacağına inanılır.

Kahve falında burnundaki pisliği temizlemek büyük başarılara kazanılacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında köpek pisliği temizlemek uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında köpek pisliğini temizlemek elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında burun pisliğini temizlemek kısmetinin ve şansının kapanacağına, kötü günlerinin biteceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir