AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi pisliği görmek

Kahve falında kedi pisliği görmek

Kahve falında kedi pisliği görmek elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, her işten alnının akıyla çıkmaya, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kedi pisliği gördüyseniz:

  • Yeni ilişkilere, fırsatlara veya maceralara yer açmalısınız.

Kahve falında kedi pisliğine basmak her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, birikim yapma imkânı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kedi köpek pisliği görmek buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, kendisi paralayacağına tabir olunur.

Kahve falında kedi pisliği temizlemek evin kasasına giren gelirin artacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kedi ve kedi pisliği görmek kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına inanılır.

Kahve falında kedi pisliği yemek çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine alamet eder.

Kahve falında kedi pisliği görmek hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine inanılır.

Kahve falında kedi ve pisliğini görmek grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında insan pisliği toplamak huzur bulacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir