AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek ve köpek pisliği görmek

Kahve falında köpek ve köpek pisliği görmek

Kahve falında köpek ve köpek pisliği görmek kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına, büyük bir yenilgi alacağına, ekmek bulamayacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında köpek ve köpek pisliği gördüyseniz:

  • Karışıklıklar söz konusu olabilir.

Kahve falında köpek ve pisliğini görmek yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında köpek pisliği temizlediğini görmek kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına alamet eder.

Kahve falında köpek pisliğini temizlemek hayırlı terfiler alınacağına, çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evde köpek pisliği görmek maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpek pisliği toplamak gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, ağır günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında kedi köpek pisliği görmek insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine, kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında evin içinde köpek pisliği görmek kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine alamet eder.

Kahve falında köpek pisliğini görmek girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir