AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi ve pisliğini görmek

Kahve falında kedi ve pisliğini görmek

Kahve falında kedi ve pisliğini görmek kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, huzurlu ve sakin bir yaşama, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, her anlamda şifa bulmaya, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına inanılır.

Kahve falında kedi ve pisliğini gördüyseniz:

  • Söylenenleri kişisel veya olumsuz algılamamanız da fayda var.

Kahve falında kedi pisliği yemek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına işaret eder.

Kahve falında kedi köpek pisliği görmek uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kedi pisliği görmek kişinin sıkıntılarından arınacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına tabir olunur.

Kahve falında kedi ve kedi pisliği görmek hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi pisliğine basmak işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kedi ve pisliğini görmek ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kedi pisliği temizlemek maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine, alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayak pisliği görmek istediği evde oturacağına, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir