AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi köpek maymun görmek

Kahve falında kedi köpek maymun görmek

Kahve falında kedi köpek maymun görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına, alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kedi köpek maymun gördüyseniz:

  • Stresli durumlar ya da ilişkilerde gerilim veya yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında kedi köpek maymun görmek hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına yorulur.

Kahve falında maymun ve kedi görmek işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına, büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında kedi ve maymun görmek yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kedi maymun görmek tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında köpek ve maymun görmek kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına inanılır.

Kahve falında maymun ve köpek görmek kısaysa da ömrün kısa süreceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında köpeğin kedi yediğini görmek işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kedi köpek fare görmek işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir