AnaSayfa / Genel / Kahve falında maymun ve kedi görmek

Kahve falında maymun ve kedi görmek

Kahve falında maymun ve kedi görmek gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına, daima önüne bakacağına, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında maymun ve kedi gördüyseniz:

  • Verdiğiniz kararlardan, çevre uyumsuzluğu yüzünden vazgeçmek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında maymun ve kedi görmek bolluğun ve verimin de artacağına, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kedi maymun görmek ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına tabir olunur.

Kahve falında kedi köpek maymun görmek sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına, her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kedi ve maymun görmek az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine delalettir.

Kahve falında maymun boku görmek çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında maymun kovalamak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına delalet eder.

Kahve falında maymunun elini tutmak iyi huylar edineceğine, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uyuyan maymun görmek iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir