AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeğin kedi yediğini görmek

Kahve falında köpeğin kedi yediğini görmek

Kahve falında köpeğin kedi yediğini görmek başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, refahının ve varlığının artacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına yorulur.

Kahve falında köpeğin kedi yediğini gördüyseniz:

  • Harcamalarınızda rahat davranabilirsiniz.

Kahve falında köpeğin kedi yediğini görmek bir araya geleceğine, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine işarettir.

Kahve falında köpeğin kediyi yediğini görmek sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, böylece büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında kedi fareyi yediğini görmek büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına, endişelerin yerini mutluluğun alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kedi yedirmek sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına delalet eder.

Kahve falında kedinin yemek yediğini görmek sevinç gözyaşları dökmeye, çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kedinin yılanı yediğini görmek problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, alınan borçların ödenemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında farenin kediyi yediğini görmek aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kedinin kuşu yediğini görmek zorlukların yaşanacağına, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir