AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek ve maymun görmek

Kahve falında köpek ve maymun görmek

Kahve falında köpek ve maymun görmek büyük miktarlarda paralar kazanacağına, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda fal sahibini bulacağına, rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında köpek ve maymun gördüyseniz:

  • Duygusal seçimler yapmanız iş hayatınızı olumsuz etkileyebilir.

Kahve falında maymun ve köpek görmek günahkâr olacağına, yaşam refahının düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kedi köpek maymun görmek hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına işaret eder.

Kahve falında köpek ve maymun görmek fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yılan ve maymun görmek pişmanlığa, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında maymunu sevmek maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında zıplayan maymun görmek ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, rızkın artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında maymun öpmek işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına alamet eder.

Kahve falında maymunla sarılmak çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir