AnaSayfa / Genel / Kahve falında maymun ve köpek görmek

Kahve falında maymun ve köpek görmek

Kahve falında maymun ve köpek görmek üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında maymun ve köpek gördüyseniz:

  • Hiçkimse hiçkimseyi tolere etme havasında olmayabilir.

Kahve falında kedi köpek maymun görmek dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, kötü gidişe dur denileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında maymun ve köpek görmek gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına yorulur.

Kahve falında köpek ve maymun görmek sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hamile maymun görmek merdiven atlayacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine işarettir.

Kahve falında maymunu sevmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında maymun tarafından ısırılmak rakiplerini arkasında bırakacağına, fal sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine alamet eder.

Kahve falında uçan maymun görmek iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine rivayet eder.

Kahve falında maymunun konuştuğunu görmek kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine, makamının ve itibarının yükseleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir