AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi kokladığını görmek

Kahve falında kedi kokladığını görmek

Kahve falında kedi kokladığını görmek diplomalı kimse olacağına, hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına, moral bozukluğu yaşanacağına, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi kokladığını gördüyseniz:

  • Biraz daha rahat olmaya çalışın, umut size uzak olmamalı, hiçbirşey son değildir, sürprizler yaşamın ta kendisidir.

Kahve falında kedi kokladığını görmek sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına, bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına işarettir.

Kahve falında sevgilinin saçlarını koklamak şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında menekşe koklamak asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında koku koklamak bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına inanılır.

Kahve falında kaka koklamak kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına işarettir.

Kahve falında mezar koklamak borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına delalet eder.

Kahve falında ölü koklamak kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına delalet eder.

Kahve falında birinin boynunu koklamak saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir