AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaka koklamak

Kahve falında kaka koklamak

Kahve falında kaka koklamak üzüntülerin sona ereceğine, dolayısıyla geleceğine, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, çok sağlıklı olunacağına, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına, takdir edilen kişi olacağına, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine yorulur.

Kahve falında kaka koklamak gördüyseniz:

  • Duygusal konularda karar almakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında kaka koklamak kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, günü birlik kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birine sarılmak koklamak sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine işarettir.

Kahve falında sarılıp koklamak özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında simit koklamak çok büyük üzüntü yaşayacağına, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gül kokusu koklamak saygınlık göreceğine, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında bir kadını koklamak dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine delalet eder.

Kahve falında gömlek koklamak kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına yorulur.

Kahve falında sarılmak koklamak işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir