AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin boynunu koklamak

Kahve falında birinin boynunu koklamak

Kahve falında birinin boynunu koklamak yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya, yüzünü güldüreceğine, işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, güzel günlerine gölge düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin boynunu koklamak gördüyseniz:

  • Çevrenizde bazı kazalar ya da çeşitli aksilikler olabilir.

Kahve falında birinin boynunu koklamak itibar göreceğine, rahata kavuşacağına, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boynunu koklamak küslerin ve kırgınların barışacağına, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında ten koklamak kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, işinden ekmeğinden olacağına işarettir.

Kahve falında karanfil koklamak eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına, başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mantar koklamak kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine işarettir.

Kahve falında birinin kokladığını görmek şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına inanılır.

Kahve falında erkek parfümü koklamak sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına, meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine rivayet eder.

Kahve falında zambak koklamak evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir