AnaSayfa / Genel / Kahve falında koku koklamak

Kahve falında koku koklamak

Kahve falında koku koklamak kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, evlerin ayrılacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine, var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına, onlardan yana üzüntüye düşeceğine delalettir.

Kahve falında koku koklamak gördüyseniz:

  • Biraz tutumlu olmak isteyeceksiniz.

Kahve falında çok güzel koku koklamak kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına yorulur.

Kahve falında güzel koku koklamak emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında cennet kokusu koklamak kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına alamet eder.

Kahve falında gül kokusu koklamak getirisi çok olan işler yapacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına delalet eder.

Kahve falında koku koklamak bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine delalettir.

Kahve falında rakı koklamak içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine alamet eder.

Kahve falında mantar koklamak başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, problemli durumlardan birinin çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında birinin sizi kokladığını görmek kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir