AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar koklamak

Kahve falında mezar koklamak

Kahve falında mezar koklamak maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına, işinin yoluna gireceğine, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, fal sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine işarettir.

Kahve falında mezar koklamak gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler verilebilir.

Kahve falında mezar koklamak çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, size başarı getirecek adımlar atmanıza yorulmaktadır.

Kahve falında güzel koku koklamak kazancının ve rızkının da garanti olacağına, makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında ceket koklamak tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin sizi kokladığını görmek hayatını ailesine adayacağına, büyük zararlara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında karabiber koklamak hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında mavi gül koklamak ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz çiçek koklamak askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşillik koklamak çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir