AnaSayfa / Genel / Kahve falında karganın elini ısırdığını görmek

Kahve falında karganın elini ısırdığını görmek

Kahve falında karganın elini ısırdığını görmek sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, günlerinin güzelleşeceğine, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, hayırlı bir terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında karganın elini ısırdığını gördüyseniz:

  • Elinizdeki değerleri boşa sarfetmeniz yüzünden kaynak sıkıntısı çekebilirsiniz.

Kahve falında karganın elini ısırdığını görmek hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, kazancının çok düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karganın ısırdığını görmek sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine inanılır.

Kahve falında yılanın elini ısırdığını görmek problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının elini ısırmak gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine delalettir.

Kahve falında atın elini ısırdığını görmek ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına, kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaplumbağanın elini ısırdığını görmek sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına işarettir.

Kahve falında el ısırmak afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, maddi olarak zor bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elini ısırmak başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir