AnaSayfa / Genel / Kahve falında karga doğurmak

Kahve falında karga doğurmak

Kahve falında karga doğurmak sağlam bir kariyer edineceğine, hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine, bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine, hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında karga doğurmak gördüyseniz:

  • Bazı ilişkileriniz veya işinizle ilgili iş birlikleriniz istediğiniz şekli almaya başlayabilir.

Kahve falında karga doğurmak evlatların hayırsız çıkacağına, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karga yuvası görmek ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında kargaları kovalamak daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına işaret eder.

Kahve falında karga ezmek sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında karga emzirmek karamsar olacağına, her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karga pişirmek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, Allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına alamet eder.

Kahve falında kargaya su vermek karanlık geçen günlere güneş doğacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karga saldırısı görmek o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına, eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir