AnaSayfa / Genel / Kahve falında kediyi doyurmak

Kahve falında kediyi doyurmak

Kahve falında kediyi doyurmak yapılan hataların büyük belalar getireceğine, rızkın daim ve hayırlı olacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, elinin darda kalmayacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, hedeflediği kazancı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kediyi doyurmak gördüyseniz:

  • Yapacağınız araştırmalardan öğreneceğiniz şeyler var.

Kahve falında aç kedi doyurmak kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine delalettir.

Kahve falında kedinin karnını doyurmak çalışmaları kötüleyeceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine delalettir.

Kahve falında dolaşan kedi görmek rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kedi doyurmak büyük kazanç getirecek işlere gireceğine, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine işaret eder.

Kahve falında kediyi doyurmak çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kedileri doyurmak kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evde dolaşan kedi görmek ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine, çeşitli gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında aç kediyi doyurmak işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, hatalarını fark edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir