AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolaşan kedi görmek

Kahve falında dolaşan kedi görmek

Kahve falında dolaşan kedi görmek sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına, hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında dolaşan kedi gördüyseniz:

  • Bazı alanlardaki gelişmelerin sizin için, daha fazla başarı, ün, tanınma, takdir görme, önemli girişimler yapma ya da adaletin yerini bulması türünde başlangıçlar anlamına geldiğini düşünmeye başlayabilirsiniz.

Kahve falında evde kedinin dolaştığını görmek bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında dolaşan kedi görmek kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına, insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evde dolaşan kedi görmek güzel günlerinin geride kalacağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine yorulur.

Kahve falında aç kediyi doyurmak sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına delalettir.

Kahve falında kedinin karnını doyurmak işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine inanılır.

Kahve falında kedi doyurmak sorun üzerine sorun yaşanacağına, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında kediyi doyurmak üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kedileri doyurmak musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir