AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde dolaşan kedi görmek

Kahve falında evde dolaşan kedi görmek

Kahve falında evde dolaşan kedi görmek kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine yorulur.

Kahve falında evde dolaşan kedi gördüyseniz:

  • Sizinle benzer düşüncelere sahip kişilerle iiş birliğine girmeniz belli amaçlarınıza ulaşmanızı sağlayabilir.

Kahve falında evde kedinin dolaştığını görmek iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine yorulur.

Kahve falında evde dolaşan kedi görmek çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, elinde bulunan imkânların çok daralacağına alamet eder.

Kahve falında kedinin karnını doyurmak sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kedileri doyurmak işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kediyi doyurmak kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında aç kedi doyurmak sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına delalettir.

Kahve falında aç kediyi doyurmak yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine, fal sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dolaşan kedi görmek devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir