AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin dışkısını temizlemek

Kahve falında birinin dışkısını temizlemek

Kahve falında birinin dışkısını temizlemek çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine, elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına işarettir.

Kahve falında birinin dışkısını temizlemek gördüyseniz:

  • Uzakta bulunan dost veya arkadaşlarınızdan haber alacaksınız.

Kahve falında inek dışkısı temizlemek psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, ona göre davranacağına delalet eder.

Kahve falında birinin dışkısını temizlemek kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına rivayet eder.

Kahve falında kendi dışkını temizlemek dünya ve ahiretinin güzel olmasına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine delalettir.

Kahve falında başkasının dışkısını temizlemek aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında insan dışkısı temizlemek kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine, hayatına bolluk ve bereket geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dışkıyı temizlemek işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında dışkısını temizlemek işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında köpek dışkısı temizlemek bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir