Kahve falında hayvan dışkısının içine düşmek

Kahve falında hayvan dışkısının içine düşmek aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına, doğru bir karar verileceğine, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, anne ve baba duası alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hayvan dışkısının içine düşmek gördüyseniz:

  • Çok yoruluyorsunuz.

Kahve falında hayvan dışkısının içine düşmek yaşamın kolay hale geleceğine, imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hayvan dışkısına basmak ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, saadetinin yükseleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hayvan dışkısı temizlemek asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hayvan dışkısı görmek aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hayvan dışkısı yemek etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hayvan gübresine düşmek çok daha büyük işlere gireceğine, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hayvan bokuna düşmek çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında hayvandan düşmek çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top