AnaSayfa / Genel / Kahve falında konuşan civciv görmek

Kahve falında konuşan civciv görmek

Kahve falında konuşan civciv görmek birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında konuşan civciv gördüyseniz:

  • Ya da bazı olayların farklı şekilde ilerlemesine şaşırabilirsiniz.

Kahve falında konuşan civciv görmek kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında civcivin konuştuğunu görmek kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, süzüleceğine delalet eder.

Kahve falında civcivin büyüdüğünü görmek anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Kahve falında civcivden korkmak çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine, yeni bir araba satın alınacağına rivayet eder.

Kahve falında iki civciv görmek yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine işaret eder.

Kahve falında evde civciv beslemek aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında civcivlere su vermek gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, işinde terfi edeceğine işarettir.

Kahve falında civciv pisliği görmek hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir