AnaSayfa / Genel / Kahve falında keçi ve koyun görmek

Kahve falında keçi ve koyun görmek

Kahve falında keçi ve koyun görmek kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, falı kapatan kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına, geçim derdine düşmeyeceğine, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine, onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına yorulur.

Kahve falında keçi ve koyun gördüyseniz:

  • Görünürdeki gerçeklerin ardındaki şeyleri biraz incelemenizde fayda var.

Kahve falında keçi ve koyun sürüsü görmek etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, sosyal hayatını da askıya alacağına tabir olunur.

Kahve falında koyun ve keçi kesmek rızkının da çoğalacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına inanılır.

Kahve falında koyun ve keçi sürüsü görmek iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında koyun keçi sağmak üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında keçi koyun sürüsü görmek dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında keçi ve koyun görmek üzüleceğine ve yıkılacağına, kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine inanılır.

Kahve falında koyun keçi inek görmek sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında koyun keçi görmek hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir