AnaSayfa / Genel / Kahve falında keçi satın almak

Kahve falında keçi satın almak

Kahve falında keçi satın almak rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, boş yere korku duyulacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında keçi satın almak gördüyseniz:

  • Hiç ummadığınız kişilerden destek görebilirsiniz.

Kahve falında keçi satın almak güzel huylarını terk edeceğine, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında keçiden süt sağmak çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, büyük sıkıntılar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında keçinin ikiz doğurduğunu görmek şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, yaşadığı stresin biteceğine delalet eder.

Kahve falında keçiye su vermek ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, içine kapanacağına inanılır.

Kahve falında keçi ve kuzu görmek kalbini tekrar hayata açacağına, çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına yorulur.

Kahve falında yaban keçisi görmek işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında kara keçi görmek yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında keçi koyun görmek üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir