AnaSayfa / Genel / Kahve falında ala keçi görmek

Kahve falında ala keçi görmek

Kahve falında ala keçi görmek yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına, daha çok saygı ve destek göreceğine, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına alamet eder.

Kahve falında ala keçi gördüyseniz:

  • Bazı konularda endişeleriniz varsa, bir an önce uzaklaştırmanızda fayda var.

Kahve falında ala keçi görmek sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında alaaddinin sihirli lambasını görmek mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına, ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında ala yılan görmek içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran fal sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına, istediği oranda da eğleneceğine işarettir.

Kahve falında ala at görmek çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına işarettir.

Kahve falında borç verip alamamak özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına işaret eder.

Kahve falında cevap alamamak bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, çok kazançlı bir işe sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında alak suresini okumak atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında nefes alamadığını görmek sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına, çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir