AnaSayfa / Genel / Kahve falında keçiden süt sağmak

Kahve falında keçiden süt sağmak

Kahve falında keçiden süt sağmak işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, mallarının da hayırlı olacağına, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında keçiden süt sağmak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar, maddi konular veya pazarlıklar ön planda olabilir.

Kahve falında keçi sütü sağdığını görmek adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine, hastalıkların biteceğine alamet eder.

Kahve falında keçiden süt sağmak günahtan kaçınarak yaşayacağına, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında koyun keçi sağmak ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında keçi sağmak refaha erileceğine, büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz keçi sağmak hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında koyun ve keçi sağmak ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında öküzden süt sağmak ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına işarettir.

Kahve falında kendinden süt sağdığını görmek zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir