AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürüyle keçi görmek

Kahve falında sürüyle keçi görmek

Kahve falında sürüyle keçi görmek kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sürüyle keçi gördüyseniz:

  • Planlarınızın işe yaraması için alışılmadık yöntemler denemeniz gerekebilir.

Kahve falında bir sürü keçi görmek başarıların artacağına, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına yorulur.

Kahve falında keçi ve koyun sürüsü görmek yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, her türlü konforsa sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında keçi koyun sürüsü görmek haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine işaret eder.

Kahve falında boynuzlu keçi sürüsü görmek emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında koyun ve keçi sürüsü görmek çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında keçi sürüsü görmek bir sebeple başka yollar aranacağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında koyun keçi sürüsü görmek içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında sürüyle keçi görmek çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir